enda

Scott Kroopf

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Limitless 2011 Producer U/Spillefilm
Bedrag 2007 Produktion U/Spillefilm
Zathura - et eventyr i rummet 2006 Produktion U/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Produktion U/Spillefilm
The Chronicles of Riddick 2004 Producer U/Spillefilm
The Last Samurai - Den sidste samurai 2003 Produktion U/Spillefilm
Runaway Bride 1999 Produktion U/Spillefilm
Skæbnespil 1998 Producer U/Spillefilm
Halløj på Wall Street 1996 Producer U/Spillefilm
Frit fald 1994 Producer U/Spillefilm
Hvis sandheden skal frem 1991 Producer U/Spillefilm
Frem til fortiden 1988 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.