enda

Scott Rudin

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Grand Budapest Hotel 2014 Producer U/Spillefilm
Captain Phillips 2013 Producer U/Spillefilm
Inside Llewyn Davis 2013 Producer U/Spillefilm
Ekstremt højt og utrolig tæt på 2012 Producer U/Spillefilm
Frances Ha 2012 Producer U/Spillefilm
Diktatoren 2012 Producer U/Spillefilm
Moonrise Kingdom 2012 Producer U/Spillefilm
The Girl with the Dragon Tattoo 2011 Producer U/Spillefilm
Det' indviklet 2010 Producer U/Spillefilm
De frøgtløse 2010 Producer U/Spillefilm
Fantastic mr. Fox 2010 Producer U/Spillefilm
The social network 2010 Producer U/Spillefilm
Revolutionary Road 2009 Producer U/Spillefilm
Doubt 2009 Producer U/Spillefilm
Stop-loss 2008 Producer U/Spillefilm
The Darjeeling Limited 2007 Produktion U/Spillefilm
No Country for Old Men 2007 Producer U/Spillefilm
Margot at the wedding 2007 Producer U/Spillefilm
Så flyt dog! 2006 Produktion U/Spillefilm
Freedomland 2006 Produktion U/Spillefilm
Notes on a scandal 2006 Produktion U/Spillefilm
The Stepford wives 2004 Produktion U/Spillefilm
The Village 2004 Produktion U/Spillefilm
Team America - World Police 2004 Produktion U/Spillefilm
The Manchurian candidate 2004 Produktion U/Spillefilm
Livet i havet 2004 Produktion U/Spillefilm
I Heart Huckabees 2004 Produktion U/Spillefilm
School of Rock 2003 Produktion U/Spillefilm
The Hours 2002 Produktion U/Spillefilm
Changing Lanes 2002 Producer U/Spillefilm
Orange County 2001 Produktion U/Spillefilm
Iris 2001 Produktion U/Spillefilm
The Royal Tenenbaums 2001 Produktion U/Spillefilm
Zoolander 2001 Produktion U/Spillefilm
Wonder Boys 2000 Produktion U/Spillefilm
Shaft 2000 Produktion U/Spillefilm
Rules of Engagement 2000 Producer U/Spillefilm
Sleepy Hollow 1999 Produktion U/Spillefilm
Nattens skygger 1999 Produktion U/Spillefilm
Angelas aske 1999 Producer U/Spillefilm
Civil Action 1998 Produktion U/Spillefilm
Sandhedens time 1998 Producer U/Spillefilm
The Truman Show 1998 Producer U/Spillefilm
In & out 1997 Producer U/Spillefilm
Ekskonernes klub 1996 Producer U/Spillefilm
Løsepenge 1996 Producer U/Spillefilm
Marvin's Room 1996 Producer U/Spillefilm
Clueless 1995 Produktion U/Spillefilm
Sabrina 1995 Producer U/Spillefilm
Hvem er fuldkommen? 1994 Producer U/Spillefilm
Det bli'r i familien Addams 1993 Producer U/Spillefilm
The firm - Firmaets mand 1993 Producer U/Spillefilm
Halløj i klosteret 2: Nonnernes hus 1993 Producer U/Spillefilm
Farligt alibi 1992 Producer U/Spillefilm
Familien Addams 1991 Producer U/Spillefilm
Little man Tate - Vidunderbarnet 1991 Producer U/Spillefilm
Regarding Henry 1991 Producer U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 1990 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.