enda

Seamus McGarvey

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Godzilla 2014 Foto U/Spillefilm
The avengers 3D 2012 Foto U/Spillefilm
Anna Karenina 2012 Foto U/Spillefilm
Harry Dean Stanton: Partly fiction 2012 Fotograf U/Dokumentarfilm
Hvad med Kevin? 2011 Foto U/Spillefilm
Nowhere boy 2010 Foto U/Spillefilm
Solisten 2009 Foto U/Spillefilm
Soning 2008 Foto U/Spillefilm
Love You More 2008 Foto U/Kort fiktion
World Trade Center 2006 Foto U/Spillefilm
Charlottes tryllespind 2006 Foto U/Spillefilm
Sahara 2005 Foto U/Spillefilm
Men så kom Polly 2004 Foto U/Spillefilm
The Hours 2002 Foto U/Spillefilm
Enigma 2001 Foto U/Spillefilm
High Fidelity 2000 Foto U/Spillefilm
I familiens hjerte 1999 Foto U/Spillefilm
Vinter gæsten 1997 Foto U/Spillefilm
Butterfly kiss 1995 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.