enda

Sean Anders

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Instant Family 2019 Instruktion U/Spillefilm
Daddy's Home 2 2017 Instruktion U/Spillefilm
Daddy's Home 2015 Instruktion U/Spillefilm
De satans chefer 2 2014 Instruktion U/Spillefilm
Familien Miller... langt over grænsen 2013 Manus U/Spillefilm
That's my boy 2012 Instruktion U/Spillefilm
Poppers pingviner 2011 Manus U/Spillefilm
Overscoring 2010 Manus U/Spillefilm
Sex Drive 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.