enda

Sean Bean

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jupiter Ascending 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Percy Jackson & lyntyven 2010 Zeus U/Spillefilm
The Hitcher 2007 John Ryder U/Spillefilm
Silent Hill 2006 Christopher Da Silva U/Spillefilm
D-Day to Berlin 2005 Fortæller Tv-dokumentar
Flightplan 2005 Kaptajn Rich U/Spillefilm
Ikke et ord 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Anna Karenina 1997 Vronsky U/Spillefilm
Goldeneye 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Caravaggio 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.