enda

Sean Connery

(1930 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det hemmelighedsfulde selskab 2003 Allan Quartermain U/Spillefilm
Finding Forrester 2000 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Lokkeduen 1999 Robert MacDougal, Producer U/Spillefilm
Playing by heart 1998 Paul U/Spillefilm
The avengers - hævnere i kjole og hvidt 1998 Sir August de Wynter U/Spillefilm
The Rock 1996 John Patrick Mason, Producer U/Spillefilm
First knight - Ridderne om det runde bord 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Sammensværgelsen 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Solen stiger 1993 Medvirkende U/Spillefilm
En god mand i Afrika 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Medicine Man 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood - den fredløse 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på Røde Oktober 1990 Marko Ramius U/Spillefilm
Det russiske hus 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Highlander II 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det bli'r i familien 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Indiana Jones og det sidste korstog 1989 Medvirkende U/Spillefilm
The presidio 1988 Medvirkende U/Spillefilm
De uovervindelige 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Rosens navn 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Never say never again 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Manden med det livsfarlige kamera 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Bjergbestigeren 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Rumstation Jupiter 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Time Bandits 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Da Havana røg cigaren 1979 Robert Dapes U/Spillefilm
Det første store togrøveri 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood og Marian 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Manden der ville være konge 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Vinden og løven 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Zardoz 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Ransom 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Anderson klanen 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Diamanter varer evigt 1971 James Bond U/Spillefilm
Det røde telt 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Shalako 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Du lever kun to gange 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Agent 007 i ilden 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Højen 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Marnie 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Agent 007 contra Goldfinger 1964 James Bond U/Spillefilm
Agent 007 jages 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Agent 007 - mission drab 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Adventure Story 1961 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.