enda

Sean Young

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Canvas 2015 Medvirkende
Blade Runner - The Final Cut 2008 Rachael U/Spillefilm
Bolt 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Ace Ventura, detektiv 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Blade Runner - The Directors Cut 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Hold me, thrill me, kiss me 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Love crimes 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Et kys før døden 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Fire birds 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Utroskab 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Farlige ambitioner 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Ingen vej tilbage 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Blade Runner 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Lægevagten 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.