enda

Seann William Scott

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Role Models 2009 Wheeler U/Spillefilm
Ice age 3: Dinosaurerne kommer 2009 Crash (org. version) U/Spillefilm
Mr. Woodcock 2007 John Farley U/Spillefilm
The Dukes of Hazzard 2005 Bo Duke U/Spillefilm
American Pie - The Wedding 2003 Steve Stifler U/Spillefilm
Welcome to the jungle 2003 Travis U/Spillefilm
Bulletproof Monk 2003 Kar U/Spillefilm
American Pie 2 2001 Stifler U/Spillefilm
Road Trip 2000 E.L. U/Spillefilm
Dude, Where's My Car? 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.