enda

Sebastian Bull Sarning

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Oliver Fiktionsserie
Puls 9:9 – Festen 2020 Oliver Fiktionsserie
Puls 7:9 – En bid af æblet 2020 Oliver Fiktionsserie
Puls – Sæson 1 (oversigt) 2020 Oliver Fiktionsserie
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
De frivillige 2019 Kenneth DK/Spillefilm
Ud af det blå 2016 Medvirkende DK/Kort fiktion
9. april 2015 Menig Lundgren DK/Spillefilm
Copenhagen 2014 Albert U/Spillefilm
Jagten 2013 Torsten DK/Spillefilm
Submarino 2010 Nick som ung DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.