enda

Sebastian David Tingkær

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Morgengry 2004 Producer DK/Kort fiktion
Himmelhunden 2003 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd, Producent DK/Eksperimentalfilm
No man's land 2000 Lys DK/Spillefilm
Askepots tømmermænd 1998 Lysassistent DK/Kort fiktion
Skyggen 1998 Belyser DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Lyssætter DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Belyser U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.