enda

Sebastian Klein

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Asterix og trylledrikkens hemmelighed 2019 Stemme U/Spillefilm
Mysteriet om Hr. Link 2019 (dansk tale) U/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Mand med stige DK/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Asterix U/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Bent DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Dokumentar voice-over DK/Spillefilm
Cirkusliv i savsmuld 2011 Sebastian Tv-serie
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Hr. Straks U/Spillefilm
Sebastians jul 2010 Sig selv, Manus Tv-serie
Adam og Eva 2009 Speaker DK/Dokumentarfilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Revisor DK/Spillefilm
Kaninlandet 1999 Far Kanin, Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.