enda

Serge Reggiani

(1922 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bohèmeliv 1992 Musik U/Spillefilm
Biavleren 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Natten er ung 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Som brødre 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Nedtælling 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Den blå panter 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Døden giver ikke kredit 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Smukke Marie 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Pigefængslet 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen Manon 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Een sommers lykke 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.