enda

Sergei Bondarchuk

(1920 - 1994)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Quiet Flows the Don 2006 Instruktion U/Spillefilm
Viva Mexico 1979 Fortæller U/Dokumentarfilm
Waterloo 1970 Instruktion U/Spillefilm
En Mands skæbne 1959 Instruktion U/Spillefilm
Othello 1955 Medvirkende U/Spillefilm

Som Sergei Bondartjuk

Title År Funktion Category
Krig og fred II 1968 Instruktion U/Spillefilm
Krig og fred I 1965 Instruktion U/Spillefilm
Cikaden 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.