enda

Sergei Bondarchuk

(1920 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Quiet Flows the Don 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Viva Mexico 1979 Fortæller U/Dokumentarfilm
They Fought for Their Country 1975 Instruktion U/Spillefilm
Waterloo 1970 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En Mands skæbne 1959 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Othello 1955 Medvirkende U/Spillefilm

Som Sergei Bondartjuk

Titel År Funktion Category
Krig og fred II 1968 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Krig og fred I 1965 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Cikaden 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.