enda

Sergi López

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykken er lunefuld 2010 Ivan U/Spillefilm
Pans labyrint 2006 Vidal U/Spillefilm
Dirty Pretty Things 2002 Sneaky U/Spillefilm
Harry - en ven i nøden 2000 Medvirkende U/Spillefilm
En privat affære 1999 Manden U/Spillefilm
Western 1997 Paco U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.