enda

Sergio Leone

(1929 – 1989)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Der var engang i Amerika 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jeg hedder stadig Nobody 1975 Instruktion U/Spillefilm
Mit navn er Nobody 1973 Produktion U/Spillefilm
Vestens hårde halse 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den gode, den onde og den grusomme 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hævn for dollars 1965 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En nævefuld dollars 1964 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.