enda

Shailene Woodley

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Adrift 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Divergent Series: Allegiant 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Snowden 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Divergent Series: Insurgent 2015 Tris U/Spillefilm
Divergent 2014 Tris U/Spillefilm
En flænge i himlen 2014 Hazel U/Spillefilm
The descendants 2012 Alexandra King U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.