enda

Shane Black

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Predator 2018 Instruktion U/Spillefilm
The Predator 3D 2018 Instruktion U/Spillefilm
The Nice Guys 2016 Instruktion U/Spillefilm
Iron Man 3 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kiss kiss bang bang 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Long Kiss Goodnight 1996 Manus, Producer U/Spillefilm
Den sidste actionhelt 1993 Manus U/Spillefilm
The last boy scout 1991 Manus U/Spillefilm
Dødbringende våben 1987 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.