enda

Shanti Roney

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drengen med guldbukserne 2014 Torkel U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Interpreter DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Interpreter DK/Spillefilm
Dem man elsker 2012 Ronnie DK/Kort fiktion
The girl 2009 The father U/Spillefilm
Metropia 2009 Karl DK/Spillefilm
Historietimen 1. sæson 2009 Svensker Tv-serie
Oldboys 2009 Engberg DK/Spillefilm
Applaus 2009 Tom DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Svensk forretnimgsmand DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Martin DK/Spillefilm
Truslen 2004 Lasse U/Spillefilm
Kommer du med mig då 2003 Theodor Marklund U/Spillefilm
En fars søn 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
Så hvid som sne 2001 Lars, Elsas bror U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Klas U/Spillefilm
Harry & Sonja 1996 Jonathan U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.