enda

Sharif Ali

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Swinger 2016 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Klippeassistent, Produktionsassistent DK/Spillefilm
Mekanikerne 2014 Runner DK/Kort fiktion
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Runner assistance DK/Spillefilm
Jeg er heks 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Et dukkehjem 2013 Line producer DK/Kort fiktion
Weekendfar 2013 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Kvinden i buret 2013 Runner DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Produktionsassistent, Location-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.