enda

Sharon Seymour

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Oldboy 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kamæleonen 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Operation Argo 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
The men who stare at goats 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Town 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Because I said so 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gone baby gone 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bad Santa 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Rules of Attraction 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
40 Days and 40 Nights 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hybridmanden 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Don Juan Demarco 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Reality Bites 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.