enda

Shawn Levy

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed 2014 Instruktion U/Spillefilm
This Is Where I Leave You 2014 Instruktion U/Spillefilm
The Internship 2013 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The watch 2012 Producer U/Spillefilm
Real steel 2011 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Date night 2010 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Instruktion U/Spillefilm
Til jackpot os skiller 2008 Producer U/Spillefilm
The Pink Panther 2006 Instruktion U/Spillefilm
Nat på museet 2006 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Just Married 2003 Instruktion U/Spillefilm
Det vilde dusin 2003 Instruktion U/Spillefilm
Big Fat Liar 2001 Instruktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.