enda

Sheldon Kahn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hundehotellet 2009 Klip U/Spillefilm
My Super Ex-Girlfriend 2006 Klip U/Spillefilm
Be Cool 2005 Klip U/Spillefilm
Evolution 2001 Klip U/Spillefilm
Road Trip 2000 Klip U/Spillefilm
Livstegn 2000 Klip U/Spillefilm
6 dage, 7 nætter 1998 Klip U/Spillefilm
Vi er din far 1997 Klip U/Spillefilm
Space jam 1996 Klip U/Spillefilm
Junior 1994 Klip U/Spillefilm
Dave 1993 Klip U/Spillefilm
Beethoven 2 1993 Klip U/Spillefilm
Beethoven 1992 Klip U/Spillefilm
Strømer i børnehaveklassen 1990 Klip U/Spillefilm
Ghostbusters II 1989 Klip U/Spillefilm
Sikker sex? 1988 Produktion U/Spillefilm
Tvillinger 1988 Klip U/Spillefilm
Leg med ild! 1986 Klip U/Spillefilm
La bamba 1986 Klip U/Spillefilm
Mit Afrika 1985 Klip U/Spillefilm
Ghostbusters 1984 Klip U/Spillefilm
Min kone er utrolig 1983 Klip U/Spillefilm
I god tro 1981 Klip U/Spillefilm
Rekrut Benjamin 1980 Klip U/Spillefilm
Livet er skønt, Stony 1978 Klip U/Spillefilm
Samme tid næste år 1978 Klip U/Spillefilm
Gøgereden 1975 Klipper U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.