enda

Shirley MacLaine

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elsa & Fred 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Bernie 2011 Marjorie Nugent U/Spillefilm
Forhekset 2005 Iris Smythson/Endora U/Spillefilm
I dine sko 2005 Ella Hirsch U/Spillefilm
Rygtet siger... 2005 Katharine Richelieu U/Spillefilm
Livvagt for Tess 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Used people 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Smil - vi er på 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det stærke køn 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Madame Sousatzka 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Tid til kærtegn 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Har du prøvet med en læge 1980 Evelyn Kirby U/Spillefilm
Irma la Douce 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Sladder 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Munter pige på eventyr 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Can-can 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Nøglen under måtten 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Til middag med chefen 1959 Medvirkende U/Spillefilm
De kom løbende 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Hot Spell 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem myrdede Harry? 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.