enda

Sidney Gilliat

(1908 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kun for to er legen go' 1961 Instruktion U/Spillefilm
Mænd mangler møer 1959 Produktion U/Spillefilm
Blue murder at St. Trinians 1957 Manus U/Spillefilm
Alle mine koner 1955 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Ballade i pigepensionen 1954 Manus, Producer U/Spillefilm
Folly to be wise 1953 Produktion U/Spillefilm
Dulcimer Street 1948 Instruktion U/Spillefilm
Captain Boycott 1947 Produktion U/Spillefilm
Jamaica Kroen 1939 Manus U/Spillefilm
En kvinde forsvinder 1938 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.