enda

Sidney Hayers

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Knight Rider - Disc 2 1983 Instruktion
Pigen og syvstjernen 1968 Instruktion U/Spillefilm
Fanget af vildmarken 1966 Instruktion U/Spillefilm
Det mystiske kapel 1962 Instruktion U/Spillefilm
Pengetransport plyndret ved højlys dag 1961 Instruktion U/Spillefilm
Hun så det 1959 Klip U/Spillefilm
Titanics sidste timer 1958 Klip U/Spillefilm
De ukuelige 1956 Klip U/Spillefilm
Romeo og Juliet 1954 Klip U/Spillefilm
Serum 703 1951 Klip U/Spillefilm
[Prelude to fame] 1949 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.