enda

Sidney Levin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Livvagt for Tess 1994 Klip U/Spillefilm
Brevet til Iris 1989 Klip U/Spillefilm
Nuts 1987 Klip U/Spillefilm
Murphy - dit hjerte er i fare 1985 Klip U/Spillefilm
Stormfloden 1984 Klip U/Spillefilm
En kvindes triumf 1983 Klip U/Spillefilm
Helle for Hollywood 1982 Klip U/Spillefilm
Lykken er lige om hjørnet 1981 Klip U/Spillefilm
Du milde Moses 1980 Klip U/Spillefilm
Norma Rae 1979 Klip U/Spillefilm
Mens vi taler om mord 1978 Klip U/Spillefilm
Caseys skygge 1977 Klip U/Spillefilm
Stråmanden 1976 Klip U/Spillefilm
Gaden uden nåde 1973 Klip U/Spillefilm
Drømmen om et nyt liv 1972 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.