enda

Sidney Lumet

(1924 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Find Me Guilty 2006 Instruktion
Gloria 1999 Instruktion U/Spillefilm
Night Falls on Manhattan 1997 Instruktion U/Spillefilm
Patientens døtre 1997 Instruktion U/Spillefilm
Skyldig 1993 Instruktion U/Spillefilm
En morder iblandt os 1992 Instruktion U/Spillefilm
Dødbringende viden 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det bli'r i familien 1989 Instruktion U/Spillefilm
Running on Empty 1988 Instruktion U/Spillefilm
Dagen derpå 1986 Instruktion U/Spillefilm
Skabt til succes 1986 Instruktion U/Spillefilm
Jagten på Garbo 1984 Instruktion U/Spillefilm
Var de skyldige? 1983 Instruktion U/Spillefilm
Dommen 1982 Instruktion U/Spillefilm
Dødsfælden 1982 Instruktion U/Spillefilm
Storbyens prins 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hvad vil du ha'? 1980 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Nettet 1976 Instruktion U/Spillefilm
En skæv eftermiddag 1975 Instruktion U/Spillefilm
Mordet i Orient-ekspressen 1974 Instruktion U/Spillefilm
Serpico 1973 Instruktion U/Spillefilm
Anderson-klanen 1971 Instruktion U/Spillefilm
Telefon til afdøde 1966 Instruktion U/Spillefilm
Højen 1965 Instruktion U/Spillefilm
Pantelåneren 1964 Instruktion U/Spillefilm
Fejl-sikker 1964 Instruktion U/Spillefilm
Long Day's Journey Into Night 1962 Instruktion U/Spillefilm
A View from the Bridge 1962 Instruktion U/Spillefilm
Manden i slangeskind 1959 Instruktion U/Spillefilm
That Kind of Woman 1959 Instruktion U/Spillefilm
Bag fortæppet 1958 Instruktion U/Spillefilm
Tolv vrede mænd 1957 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.