enda

Sidney Poitier

(1924 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Harry Belafonte - En kamp for ligeret 2011 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Sjakalen 1997 Carter Preston U/Spillefilm
Fælden klapper 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på en morder 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Fuld fart fremad 1984 Instruktion U/Spillefilm
Hanky panky 1982 Instruktion U/Spillefilm
To tosser bag tremmer 1980 Instruktion U/Spillefilm
En bid af kagen 1977 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Buck og prædikanten 1972 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Hvem var John Kane? 1971 Medvirkende U/Spillefilm
En Mand til Ivy 1968 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Gæt hvem der kommer til middag? 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Fremmed ubåd Jages 1965 Medvirkende U/Spillefilm
The greatest story ever told 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Sort solskin 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.