enda

Sidse Mickelborg

(1988 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - til søs 2012 Søs DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Søs DK/Spillefilm
Kys min bror 2010 Rikke DK/Kort fiktion
Far til fire - på japansk 2010 Søs DK/Spillefilm
Kristian 2009 Maria Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 Søs DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Søs DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Søs DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.