enda

Sidsel Marie Jacobsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Quatraro Mysteriet 2009 Produktionsleder Dokumentarserie
Pokerhajerne 2006 Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Reklamer til tiden 2003 Manuskript Tv-dokumentar
Skibet i skilteskoven 1992 Producerassistent Tv-serie
Margrethes elsker 1987 Produktion Tv-film
Stykvis 1974 Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.