enda

Sienna Miller

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
21 Bridges 2019 Medvirkende U/Spillefilm
The Lost City of Z 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Burnt 2015 Medvirkende U/Spillefilm
High-Rise 2015 Medvirkende U/Spillefilm
American Sniper 2014 Taya U/Spillefilm
Stardust 2007 Victoria U/Spillefilm
Factory girl 2006 Edie Sedgwick U/Spillefilm
Casanova 2005 Francesca Bruni U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.