enda

Sigfred Pedersen

(1903 - 1967)

Visedigter, litteraturanmelder, maler, skuespiller, restauratør og journalist.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvad vil De ha'? 1956 Sangtekster DK/Spillefilm
Sol, sommer og badevand 1954 Kommentarer DK/Dokumentarfilm
En ny og sørgelig Vise 1953 Manus DK/Kort fiktion
Husmandstøsen 1952 Sangtekster DK/Spillefilm
Naar man kun er ung 1943 Sangtekster DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Sigfred, digter DK/Spillefilm
Det begyndte ombord 1937 Sangtekster DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.