enda

Signe Anastassia Mannov

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flaskepost fra P 2016 Lisa DK/Spillefilm
Skrå brædder 2013 Lena DK/Kort fiktion
Alle for én 2011 Helle DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Kirsten Tv-serie
Til højre ved den gule hund 2003 Josephine DK/Spillefilm

Som Signe Mannov

Title År Funktion Category
Maj & Charlie 2008 Malou Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.