enda

Signe Lindkvist

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 Signorita DK/Spillefilm
Cirkusliv i savsmuld 2011 Signe Tv-serie
Dirch 2011 Glædespige DK/Spillefilm
Rosa fra Rouladegade 2010 Executive producer Tv-serie
Max 2007 Studievært Tv-serie
Klovn 2005 Signe Tv-serie
Skrål 2002 Instruktion
Container Conrad 1996 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.