enda

Signe Tora Munk Bencke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lila 2018 Fotograf DK/Kort fiktion
Tro 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Looking for Exits: Conversations with a Wingsuit Artist 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Shiva 2015 Fotograf, Klipper DK/Kort fiktion
Sidste weekend 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
The Man Who Didn't 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Aurum 2012 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Shanne og veninderne 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Den lille isbryder 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Junk Love 2011 Foto DK/Kort fiktion
M for Markus 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Panser 2008 Belyser DK/Kort fiktion
RePlay 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 B-fotograf DK/Kort fiktion
Ynglinge 2006 Clapper DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.