enda

Sigvald Larsen

(1889 – 1970)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Efter 1965 Medvirkende Tv-film
Når jeg får mit eget 1963 Medvirkende Tv-film
Gravkaffe 1963 Reveroni Tv-film
Et mord 1960 Medvirkende Tv-film
Vejrhanen 1952 Tilskuer ved vejrhaneafsløring DK/Spillefilm
Familien Olsen 1940 Forsvarer DK/Spillefilm
Helsingør Købstads 500 Aars Jubilæum 1926 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.