enda

Simon Dixgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Madison midt imellem 2020 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Cutterhead 2019 Lysassistent DK/Spillefilm
Overleverne 1:3 2018 Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Fotograf Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (1:14) - Vi spiller efter gadens regler 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (2:14) - Rahma shopper nyt udstyr 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (3:14) - Sådan skaffer vi 5000 kr. 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (4:14) - Azalls første mål 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (5:14) - Rahma må træne alene 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (6:14) - Nastaran, altid den nye pige 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (7:14) - Azall tager røven på Aya 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (8:14) - 99% klar til kamp 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (9:14) - Kampen om pladserne 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (10:14) - Mit hold forsvinder! 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (11:14) - Sådan bli'r vi et hold igen 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (12:14) - Vores helt, Nadia Nadim 2018 Fotograf Dokumentarserie
Girls United (13:14) - Rayan kæmper for sine veninder 2018 Fotograf Dokumentarserie
Mit livs konfirmation 1:2 2018 Fotograf Dokumentarserie
Mit livs konfirmation 2:2 2018 Fotograf Dokumentarserie
Klassekabalen 2015 B-fotograf Tv-serie
Forsøget 2014 Produktion DK/Dokumentarfilm
Indiens døtre 2014 Postproduktionskoordinator (Danmark) U/Dokumentarfilm
Dronning for en dag 2013 Grip, Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Overleverne Fotograf Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.