enda

Simon Holland

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Han kom fra havet 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
King Ralph 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvor engle frygter at gå 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nonner i løbetid 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skandalen 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Buster 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den 7. magt 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Regnskovens hemmelighed 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Er du gal mand? 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.