enda

Simon Iversen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Eliten 2015 Medvirkende, Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Nu skal vi more os 2013 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Happy New Years 2012 Scenograf, Indspilningsleder DK/Kort fiktion
A Hipstory 2012 Scenograf DK/Kort fiktion
Daimi 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Armadillo 2010 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Kidnappet 2010 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.