enda

Simon Jacobsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Touch of Magic 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Vogn 347 2011 Instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Ambassadøren 2011 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Smukke mennesker 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Mor byttes 2010 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Storvask 2010 Producerassistent Tv-serie
Antichrist 2009 Personlig assistent (von Trier), Personlig assistent (von Trier) DK/Spillefilm
Att: Kasimir 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.