enda

Simon Kvamm

(1975 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fortidens skygge 2012 Kristian Almen DK/Spillefilm
Pendlerkids 2012 Medvirkende Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Sig selv DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Kartoffel Ypperstepræst DK/Spillefilm
Angora by night 2007 Sig selv Tv-serie
Klovn 2005 Simon Tv-serie
Drengene fra Angora 2004 Baune/Pim de Keysergracht/Ryan/Vært Tv-serie
Banjos likørstue 2001 Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.