enda

Simon Lykke

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Casper og hans allerbedste kammerater 2018 Instruktion DK/Kort fiktion
Halskæden 2016 Instruktion DK/Kort fiktion
Mikado 2014 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Privatdetektiverne 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
LIV 2013 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Forårsminder 2012 Foto, Fotograf DK/Kort fiktion
OA - Konstrueret virkelighed 2012 Klipper, Executive producer DK/Dokumentarfilm
Proto 2012 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Et sikkert sted 2011 Instruktion DK/Kort fiktion
Ronnie ser på stjernerne 2010 Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.