enda

Simon Ravn

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kidnapning 2017 Komponist DK/Spillefilm
Jacob Holdt: Mit liv i billeder 2016 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mit 50/50 liv 2016 Komponist Tv-serie
Villads fra Valby 2015 Komponist DK/Spillefilm
Momentum 2014 Musik, Fotograf DK/Kort fiktion
Krummerne - alt på spil 2014 Komponist DK/Spillefilm
Tarok 2013 Komponist DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Komponist DK/Spillefilm
Ansigtet 2012 Komponist DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 Musik DK/Spillefilm
Vilddyr 2010 Musik DK/Kort fiktion
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Komponist DK/Spillefilm
Global alarm 2009 Musik DK/Kort fiktion
Huset overfor 2009 Musik DK/Kort fiktion
Klimamysteriet 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Skizo 2008 Musik DK/Kort fiktion
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Komponist DK/Spillefilm
Slobodan Milosevic - Præsident under anklage 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Komponist DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Musik DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Musik DK/Spillefilm
Historien om en mor 2005 Musik DK/Kort fiktion
Hvorfor? 2002 Musik DK/Kort fiktion
Flugt 2002 Musik DK/Kort fiktion
Marbella 2000 Titelsekvens DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.