enda

Simon Reinke Oxholm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hotel Paradis (oversigt) 2019 Komponist Fiktionsserie
Hotel Paradis 1:8 2019 Komponist Fiktionsserie
Hotel Paradis 2:8 2019 Komponist Fiktionsserie
Hotel Paradis 3:8 2019 Komponist Fiktionsserie
Hotel Paradis 4:8 2019 Komponist Fiktionsserie
Hotel Paradis 5:8 2019 Komponist Fiktionsserie
Hotel Paradis 6:8 2019 Komponist Fiktionsserie
Hotel Paradis 8:8 2019 Komponist Fiktionsserie
Hotel Paradis 7:8 2019 Komponist Fiktionsserie
En vred mand 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Nylon 2015 Boom operator DK/Kort fiktion
Natasja Jensen 2014 Tonemester DK/Kort fiktion
The Man Who Didn't 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.