enda

Simon Wincer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Young Black Stallion 2003 Instruktion
Crocodile Dundee i Los Angeles 2001 Instruktion U/Spillefilm
Young Indiana Jones Chronicles, Organa: The Giver And Taker Of Life 1999 Instruktion
Adventures of Young Indiana Jones 1999 Instruktion Tv-serie
Lightning Jack 1994 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Befri Willy 1993 Instruktion U/Spillefilm
Harley Davidson and the Marlboro Man 1991 Instruktion U/Spillefilm
D.A.R.Y.L. 1985 Instruktion U/Spillefilm
D.A.R.Y.L. 1985 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.