enda

Simone Lund-Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Producerassistent DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Afvej 2015 Producerassistent DK/Kort fiktion
Rosita 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
Lækre til vi dør 2013 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
A Hipstory 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.