enda

Simone Signoret

(1921 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kære ukendte 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Colt 357 1976 Medvirkende U/Spillefilm
På sporet af en morder 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Tilståelsen 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Telefon til afdøde 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Ship of fools 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Trekanten 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Bordelpigen Adua 1960 Medvirkende U/Spillefilm
En plads på toppen 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Heksejagt 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Døden i junglen 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Smukke Marie 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.