enda

Skúli Fr. Malmquist

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Volcano 2012 Producer U/Spillefilm
Black's game 2012 Producer U/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Producer U/Spillefilm
Småfugle 2008 Produktion U/Kort fiktion
Direktøren for det hele 2006 Co-producer DK/Spillefilm
Screaming masterpiece 2005 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Niceland 2004 Producer U/Spillefilm
Sidste gård 2004 Producer U/Kort fiktion
Nói albinói 2003 Producer U/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Instruktør 2011 Transilvania International Film Festival 2011 Volcano
Best Feature Film 2011 Valladolid International Film Festival 2011 Volcano
LOUVE D'OR 2011 Montreal, Festival International Nouveau Cinema 2011 Volcano
Quebec Critics Association - Best Feature Intl. 2011 Montreal, Festival International Nouveau Cinema 2011 Volcano
Silver Hugo - New Directors Comp. 2011 Chicago International Film Festival 2011 Volcano
Best Actor 2011 Sao Paulo Int. Film Festival 2011 Volcano
Fipresci 2011 Reykjavik Film Festival 2011 Volcano
Church of Iceland Award 2011 Reykjavik Film Festival 2011 Volcano
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Seattle International Film Festival 2012-05-17 Volcano
Hong Kong International Film Festival 2012-03-21 Volcano
Istanbul Festival of Independent Films 2012-02-17 Volcano
Göteborg International Film Festival 2012-01-27 Volcano
Palm Springs International Film Festival 2012-01-05 Volcano
Goa - Int. Film Festival of India 2011-11-23 Volcano
Tallinn Black Nights Film Festival 2011-11-18 Volcano
Lithuania Scanorama Film Forum 2011-11-10 Volcano
Sevilla Festival de Cine 2011-11-04 Volcano
Lübeck, Nordische Filmtage 2011-11-02 Volcano
Valladolid International Film Festival 2011-10-22 Volcano
Sao Paulo Int. Film Festival 2011-10-22 Volcano
Vienna Film Festival, Viennale 2011-10-20 Volcano
Haifa International Film Festival 2011-10-13 Volcano
Hamptons Film Festival 2011-10-13 Volcano
London Film Festival 2011-10-12 Volcano
Montreal, Festival International Nouveau Cinema 2011-10-12 Volcano
Chicago International Film Festival 2011-10-06 Volcano
Reykjavik Film Festival 2011-09-22 Volcano
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2011-09-15 Volcano
Toronto International Film Festival 2011-09-08 Volcano
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2011-08-21 Volcano
Karlovy Vary International Film Festival 2011-07-01 Volcano
München International Film Festival 2011-06-24 Volcano
Transilvania International Film Festival 2011-06-03 Volcano
Cannes, Quinzaine des Réalisateurs 2011-05-12 Volcano
Lübeck, Nordische Filmtage 2007-10-31 Direktøren for det hele
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2007-09-20 Direktøren for det hele
Melbourne Film Festival 2007-07-25 Direktøren for det hele
Wellington - New Zealand Film Festival 2007-07-13 Direktøren for det hele
Taipei Film Festival 2007-06-22 Direktøren for det hele
Hong Kong International Film Festival 2007-03-20 Direktøren for det hele
Buenos Aires, Mar Del Plata Int. FF 2007-03-08 Direktøren for det hele
Sofia International Film Festival 2007-03-01 Direktøren for det hele
Göteborg International Film Festival 2007-01-26 Direktøren for det hele
Palm Springs International Film Festival 2007-01-04 Direktøren for det hele
Tallinn Black Nights Film Festival 2006-11-23 Direktøren for det hele
Oslo International Film Festival 2006-11-16 Direktøren for det hele
London Film Festival 2006-10-18 Direktøren for det hele
Montreal, Festival International Nouveau Cinema 2006-10-18 Direktøren for det hele
Busan International Film Festival 2006-10-12 Direktøren for det hele
Reykjavik Film Festival 2006-09-28 Direktøren for det hele
San Sebastian International Film Festival 2006-09-21 Direktøren for det hele
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.