enda

Sofie Maria Ahlgren

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pisk eller gulerod (oversigt) 2017 Instruktion Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 1:4 2017 Instruktion Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 2:4 2017 Instruktion Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 3:4 2017 Instruktion Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 4:4 2017 Instruktion Tv-dokumentar
2 ryk og en aflevering 2003 Jaggers pige DK/Spillefilm
Stjerner uden hjerner 1997 Stella DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 S.D. DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.