enda

Sofie Marie Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Harpiks 2020 Klipper DK/Spillefilm
Brakland 2018 Klipper DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
At elske Pia 2017 Klipper DK/Spillefilm
Åbne øjne 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Den fremmede 2015 Klipper DK/Kort fiktion
SIA 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Jeanne d'Arc 2015 Klipper DK/Kort fiktion
I'm In Love With 2015 Klipper DK/Eksperimentalfilm
Øde Ø 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Sort 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Som følger solen 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Livstråd 2013 Klipper DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.